*TÝŽDEŇ DOPRAVY ZDARMA* Od 15. 7. do 21. 7. 2024 pri nákupe tovaru v minimálnej hodnote 29 EUR dopravu zaplatíme za teba. 

Mandľový olej, LZS - Objem: 100 ml


Cena
2,94 €

Pôvodná cena
4,20 €

Ulož
30% (1,26 €)

Kód produktu
OLZ-01-100

Vyber variantu produktu
Variant neexistuje

Na sklade
balenie

Je univerzálny a funkčný olej bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a minerály. Má hydratačné, regeneračné a omladzujúce účinky, zlepšuje stav pokožky aj vlasov. Je vhodným nosným olej na riedenie esenciálnych olejov. Viac

Dátum minimálnej trvanlivosti: 25.07.2024

Čisto prírodný rastlinný olej s univerzálnym použitím v kozmetike aj v arómaterapii.

Olej zo sladkých mandlí je vyrobený šetrnou mechanickou metódou - lisovaním za studena. Pri tejto metóde nedochádza k strate účinných látok ako pri rafinácii, takže olej si zachováva všetky svoje živiny a vitamíny, čím umožňuje využívať jeho benefity na pokožku a vlasy v maximálnej miere.

Je všestranný, cenovo dostupný pomocník pre pleť, vlasy a arómaterapiu.

Kľúčové zložky

  • nenasýtené mastné kyseliny
  • vitamíny A, B1, B2, B6, D a E
  • minerály

Výhody mandľového oleja pre pokožku

  • Hydratácia a regenerácia: Má hydratačné, regeneračné a omladzujúce účinky na pokožku. Ľahko sa vstrebáva a účinne hydratuje suchú pokožku bez zanechania mastného pocitu.
  • Upokojenie podráždenej pokožky: Upokojuje podráždenú pokožku, pomáha pri zápaloch kože, psoriáze a ekzémoch.
  • Vhodný pre citlivú pokožku: Je veľmi jemný k pokožke, preto je vhodný aj pre dojčatá a malé deti, alebo v tehotenstve ako prevencia proti striám.

Výhody mandľového oleja pre vlasy

  • Hydratácia a lesk: Viditeľne zlepšuje vzhľad vlasov, zvyšuje ich lesk, hydratuje vysušené vlasy.
  • Starostlivosť o lámavé vlasy: Je účinný pri starostlivosti o lámavé a krepovité vlasy, vyhladzuje ich štruktúru a uľahčuje rozčesávanie, pričom zabraňuje tvorbe nadmernej statickej elektriny.

Využitie mandľového oleja v arómaterapii

  • Nosný olej: Ideálny na riedenie esenciálnych olejov, výrobu arómaterapeutických zmesí a masážnych olejov.

Náš tip: Na predĺženie trvanlivosti olejovej zmesi, alebo na zvýšenie účinku telového či masážneho oleja na pokožku a vlasy, odporúčame pridať pár kvapiek prírodného vitamínu E.

Parametre
INCI Prunus Amygdalus Dulcis Oil
CAS 8007-69-0
Vzhľad svetložltá kvapalina
Vôňa charakteristická
Pôvod Španielsko
Objem 100 ml, 300 ml
Balenie hnedá sklenená fľaška s hliníkovým šróbovacím uzáverom
INCI Prunus Amygdalus Dulcis Oil
CAS 8007-69-0
Vzhľad svetložltá kvapalina
Vôňa charakteristická
Pôvod Španielsko
Objem 100 ml, 300 ml
Balenie hnedá sklenená fľaška s hliníkovým šróbovacím uzáverom